This topic contains 33 replies, has 0 voices, and was last updated by  dtt8888 7 years, 7 months ago.

  • Author
    Posts
  • #32848

    cbx550f
    Participant

    Looks like a database problem at the registration server.

    If you copy-paste or type in the server address, you should be able to join fine. See the server address list at http://www.scorched3d.co.uk/phpBB2/viewtopic.php?t=2314

    cbx

    #32849

    krafTWerK
    Participant

    Hi again,

    today its works. (?hmm?) ❓

    Thx for the help.

    krafTwerK

    #32850

    imported_gcamp
    Participant

    Don’t know whats wrong.

    The sourceforge server, where the server browsing is hosted, seems to be going up and down.

    #32851

    Thrax
    Participant

    Hmm.. might as well reuse the old topic..

    The scorched3d.co.uk tracker has been failing to respond now for a few
    days…

    Currently, the Sourceforge tracker is the Only one working (thank Gav
    for his redundancy idea 😀 ).

    #32852

    imported_gcamp
    Participant

    What signs are you seeing, they both seem to up for me.

    #32853

    Thrax
    Participant

    @gcamp wrote:

    What signs are you seeing, they both seem to up for me.

    Signs?

    Fri Jan 26 01:47:10 2007 – Connecting to registration server http://www.scorched3d.co.uk...
    Fri Jan 26 01:47:14 2007 – Registration to http://www.scorched3d.co.uk failed.
    Fri Jan 26 01:47:30 2007 – Connecting to registration server scorched3d.sourceforge.net…
    Fri Jan 26 01:47:33 2007 – Registration to scorched3d.sourceforge.net was successfull.
    Fri Jan 26 01:47:44 2007 – Connecting to registration server http://www.scorched3d.co.uk...
    Fri Jan 26 01:47:47 2007 – Registration to http://www.scorched3d.co.uk failed.
    Fri Jan 26 01:48:17 2007 – Connecting to registration server http://www.scorched3d.co.uk...
    Fri Jan 26 01:48:20 2007 – Registration to http://www.scorched3d.co.uk failed.

    for 4 days now, across 8 servers… 😀 maybe i’m mis-reading them.
    I can still browse to the website normally, so i know it’s not being firewall
    blocked or a bad hop-router.

    #32854

    Bobirov
    Participant

    I have been seeing the failures as well, for days now.

    #32855

    BOY
    Participant

    I have noticed tonight that the servers are showing up on the client, but they are all unknown for some reason and I cannot get any info from any of them. 😕 The server page seems to work okay though.

    #32856

    DireWolf
    Participant

    That is kinda wierd, everything works for me, havent seen a server prob in awhile, I use WinXP, just out of curiosity, the people who are having this problem, what OS are you using? I dont know crap about why this would happen, I am just wondering if it is just affecting one OS, or if others using windows are having the same prob, thought it might narrow it down a little.

    #32857

    Thrax
    Participant

    @direwolf wrote:

    That is kinda wierd, everything works for me, havent
    seen a server prob in awhile, I use WinXP, just out of curiosity, the people
    who are having this problem, what OS are you using? I dont know crap
    about why this would happen, I am just wondering if it is just affecting one
    OS, or if others using windows are having the same prob, thought it might
    narrow it down a little.

    The problem i reported is not Player Client-side.
    Player’s will most likely see nothing at all out of the ordinary.
    Due to Gavin’s planning ahead, it’s covered by redundancy.

    What i meant was…
    The servers registering themselves contact 2(two) tracking lists;
    One here at scorched3d.co.uk, and the Second at Sourceforge.net.
    The Tracker here at scorched3d.co.uk is not answering our register requests.

    i’ve seen now, 8-10 server windows filling thier logs for 6-7 days.. with

    Tue Jan 30 11:39:00 2007 – Connecting to registration server http://www.scorched3d.co.uk...
    Tue Jan 30 11:39:03 2007 – Registration to http://www.scorched3d.co.uk failed.
    Tue Jan 30 11:39:33 2007 – Connecting to registration server http://www.scorched3d.co.uk...
    Tue Jan 30 11:39:36 2007 – Registration to http://www.scorched3d.co.uk failed.
    Tue Jan 30 11:40:06 2007 – Connecting to registration server http://www.scorched3d.co.uk...
    Tue Jan 30 11:40:09 2007 – Registration to http://www.scorched3d.co.uk failed.
    Tue Jan 30 11:40:39 2007 – Connecting to registration server http://www.scorched3d.co.uk...
    Tue Jan 30 11:40:42 2007 – Registration to http://www.scorched3d.co.uk failed.
    Tue Jan 30 11:41:12 2007 – Connecting to registration server http://www.scorched3d.co.uk...
    Tue Jan 30 11:41:16 2007 – Registration to http://www.scorched3d.co.uk failed.
    Tue Jan 30 11:41:46 2007 – Connecting to registration server http://www.scorched3d.co.uk...
    Tue Jan 30 11:41:49 2007 – Registration to http://www.scorched3d.co.uk failed.
    Tue Jan 30 11:42:19 2007 – Connecting to registration server http://www.scorched3d.co.uk...
    Tue Jan 30 11:42:22 2007 – Registration to http://www.scorched3d.co.uk failed.
    Tue Jan 30 11:42:52 2007 – Connecting to registration server http://www.scorched3d.co.uk...
    Tue Jan 30 11:42:55 2007 – Registration to http://www.scorched3d.co.uk failed.
    Tue Jan 30 11:43:03 2007 – Connecting to registration server scorched3d.sourceforge.net…
    Tue Jan 30 11:43:09 2007 – Registration to scorched3d.sourceforge.net was successfull.
    Tue Jan 30 11:43:25 2007 – Connecting to registration server http://www.scorched3d.co.uk...
    Tue Jan 30 11:43:28 2007 – Registration to http://www.scorched3d.co.uk failed.

    Only those of us hosting servers will see any evidence of this failing…

    #32858

    BOY
    Participant

    winXP Pro for me, Dire

    #32859

    imported_gcamp
    Participant

    I meant to say, all my servers are ok and are not showing this error. I will need to think how to debug this one.

    #32860

    DeVice
    Participant

    @gcamp wrote:

    I meant to say, all my servers are ok and are not showing this error. I will need to think how to debug this one.

    My shockmod server does that too. Gavin, PM me if you want help on debugging it (can give you shell access or follow your instructions, as you wish).

    #32861

    imported_gcamp
    Participant

    Devices server seems to be working again, is everyone elses?

    #32862

    Thrax
    Participant

    @gcamp wrote:

    Devices server seems to be working again, is everyone elses?

    Servers registeriing correctly now.
    Much-better, thanks a lot! Was filling logs pretty fast… 😀

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 35 total)

You must be logged in to reply to this topic.