This topic contains 6 replies, has 0 voices, and was last updated by  imported_gcamp 10 years, 6 months ago.

  • Author
    Posts
  • #5424

    mooic
    Participant

    i get the following message when i hit the submit button

    Could not connect to smtp host : 111 : Connection refused

    DEBUG MODE

    Line : 112
    File : smtp.php

    #41139

    Willis
    Participant

    Relocated topic to ‘help and troubleshooting’…

    Confirmed, PM no go.

    #41140

    Willis
    Participant

    I also get the message..

    Could not connect to smtp host : 111 : Connection refused

    DEBUG MODE

    Line : 112
    File : smtp.php

    When trying to post… the message gets submitted though.

    #41141

    mooic
    Participant

    I have recieved a test pm from you willis! Hmmm, so is it working or not, ill send you a test

    #41142

    mooic
    Participant

    still the same error, did your recieve it though?

    #41143

    Willis
    Participant

    Yes it was received. So everything SEEMS to still work, but still responds an error message.

    I’ve noticed strangely, that when going back to EDIT a post however.. no error message.

    #41144

    jdog
    Participant

    what the error is saying is that it cannot send a email to the person getting the PM letting them know they have a message on here waiting.

    #41145

    imported_gcamp
    Participant

    Should be fixed now, looks like the sendmail process wasn’t restarted when the server rebooted.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.